Parazitákat pusztító szert reklámoznak egy álinterjúval és a Semmelweis Egyetem nevével

Paraziták egyetemek

Tartalom

  Vágólapra másolva Ismét visszaéltek a Semmelweis Egyetem nevével, tudatta az egyetem közleményben.

  hogyan lehet eltávolítani a condylomákat a méhből mik azok a parazitaellenes szerek

  Ez alkalommal az egyetem Bőr- Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika igazgatóhelyettese, dr. Holló Péter egyetemi tanár nevére és fényképére hivatkozva reklámoznak olyan szert, ami azt ígéri, hogy elpusztítja és eltávolítja az agyban, a paraziták egyetemek, a májban és a szervezet egyéb területén rejtőzködő élősködőket, parazitákat.

  Az online felületen elérhető cikk hamisan állítja, hogy nincs más olyan gyógyszer, amely képes lenne a szervezetben előforduló paraziták kiirtására.

  ha féregtojásokat találnak hatékony módszer a pinwormák kezelésére

  Az álinterjú pedig hamisan kelti azt a látszatot, hogy a terméken végzett sikeres paraziták egyetemek a készítmény magas fokú hatékonyságát igazolják, és az sem fedi a valóságot, hogy az egyetem professzora kedvezményes vásárlási lehetőségre biztatja az érintett betegeket, tájékoztat az orvosi egyetem. Mint arról beszámoltunkegyre több a koronavírus elleni kamu csodaszereket árusító oldal.

  Egy hete többszázmillió forint értékű, gyógyszerként hirdetett, de Magyarországon nem engedélyezett terméket foglaltak le a budapesti rendőrök.

  enterobiosis felnőtteknél kerek és szalagos férgektől

  A cég dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatója nevével visszaélve reklámozta a készítményét, azt a hamis látszatot keltve, hogy azt az egyetemi klinikán fejlesztették ki.

  helmintás vélemények ellen viszketés a perineum parazitákban

  Korábban pedig olyan szert reklámoztak az paraziták egyetemek egyik klinikájára hivatkozva, mely azt ígéri, hogy megtisztítja az ereket, és ezzel teljesen rendbe hozza a szív- és érrendszert. A Semmelweis Egyetem a visszaélés miatt megteszi a szükséges lépéseket, de addig kérik, hogy gyógyhatású készítményeket kizárólag Magyarországon engedélyezett helyről, legális forrásból, orvosukkal való konzultáció után szerezzenek be a fogyasztók.

  olcsó gyógyszer helmintákhoz rossz lehelet vesebetegséggel