Zombicsigák – A féreg átveszi az irányítást az agyuk felett

Szörnyű féreg

Tartalom

  A Londonban élő James Michael igazi álomutazásként élte meg, amikor három barátjával együtt Afrikában turistáskodott, de visszaérkezése után az egész egy szörnyű rémálommá változott.

  Twitter Messenger Ráadásul a szemekbe tolul fel. A csigának mind a szörnyű féreg szemnyúlványát teljesen kitölti a Leucochloridium paradoxum nevű parazita.

  Ezek a férgek általában a borostyáncsigákban tanyáznak, akik többek között Lengyelországban és Szlovákiában is honosak. Úgyhogy nem kell messze keresgélni őket.

  szörnyű féreg

  A folyamat igen egyszerű: a gyanútlan csiga jártában-keltében felzabál egy kis madárürüléket — igazi csemege —, amiben nem is sejti, hogy a parazita petéi lapulnak. Ahogy megeszi, kikel benne a féreg, és elkezdi szörnyű tervének megvalósítását.

  szörnyű féreg

  Először is: a madarak nem szoktak csigát enni. Éppen ezért azonnal megkeresik az utat a kocsányos szemekhez, amiket teljesen kitöltenek, míg úgy nem néznek ki, mint kettő húsos hernyó.

  Így, lüktető szemekkel a csigák megőrülnek.

  szörnyű féreg

  Elkezdnek teljesen másképp viselkedni, mint azt normális ösztöneik sugallják, és egyre feljebb és feljebb másznak a növényzeten, mígnem a tetejére nem érnek.

  Ahol is a parazita máris újabb gazdatestet keres. Ami nem más, mint a madár.

  szörnyű féreg

  A csiga ott vár rá, tehetetlenül, mint egy élő csali, totálisan védtelen helyen. És pontosan úgy néznek ki a szemei, mint a kukacok.

  Rezonanciaterápiás módszer Rostov-on-Don helminták diagnosztizálására Miért álma, hogy a férgek kijönnek? Az emberi fajok férgek parazitái Férgek egy gyermekben, mint gyógyítani az árpát Parazitak kezelese a testben. Hogyan néz ki egy tojáslista egy gyermekben?