Védd ki a rossz leheletet! - Lehetetlen lehelet

Lehetetlen lehelet

Jó hír, hogy bármennyire is izgulsz miatta, a csókolózást szinte lehetetlen elrontani.

Lehetetlen lehelet

Ha az érzelmek adottak, biztos, hogy a csók sem sikerülhet rosszul. Van azonban egy olyan tényező, ami garantáltan rossz emlékké teheti a romantikus pillanatot: a rossz lehelet.

Mit tehetsz ellene? Szerencsére ennek nem kell megtörténnie veled, ugyanis számtalan módszer létezik arra, hogy hogyan fojtsd el még csírájában a rossz szájszagot! Íme, a mi tanácsaink, hogy legközelebb már te is magabiztosan csókolj!

Csókolj magabiztosan, rossz lehelet nélkül!

Először is: moss fogat! A szájhigiénia lehetetlen lehelet egyik legfontosabb, ha el akarjuk kerülni a kellemetlen leheletet. Meglepődnél, ha tudnád, mennyien nem mosnak megfelelően fogat. A megfelelő fogmosás egyébként naponta legalább kettő, és minden étkezés utáni fogmosást jelent. Ha azonban mindezt betartod, mégis panaszaid vannak, mindenképpen beszélj a fogorvosoddal, hogy megtudd, hogyan is kell helyesen fogat mosni, hogy egyetlen baktérium se maradjon a szádban.

lehetetlen lehelet

Fogselyem Bármilyen meglepő, a fogselyemnek nem csak lehetetlen lehelet szerepe van. A fogselyemmel ugyanis el tudjuk távolítani a fogak lehetetlen lehelet azokat az ételmaradékokat is, amelyeket egyébként a legtöbb fogkefe nem.

Rossz lehelet – Miért büdös a kutya szája?

A fogak közti rés kitűnő életteret biztosít a baktériumoknak. Ha ezeket nem távolítjuk el, fogaink nem maradnak egészségesek, szuvasodni kezdenek.

lehetetlen lehelet

Ezután pedig a jó leheletről már le is mondhatunk. Fűszeres ételek Ha épp randira paraziták ásványvízben, a legjobb, ha kerülöd a nagyon fűszeres és főleg a csípős ételeket.

Különösen az olyanokat, amelyek hagymát, fokhagymát esetleg erős paprikát tartalmaznak. Ezek a fűszerek ugyanis hosszú időre kellemetlen leheletet biztosítanak.

Lehetetlen lehelet,

Ha azonban mégis úgy alakul, hogy ilyen ételeket kell fogyasztanod randi előtt, használj szájsprayt vagy cukormentes rágót. Szájvíz A szájvíz az egyik legjobb módja annak, hogy alaposabban is tudjuk fertőtleníteni szánkat.

Ehhez természetesen el kell sajátítanod pár gargarizálási technikát. Hosszabb távon azonban figyeljünk oda, hogy milyen szájvizet használunk! A legtöbb ugyanis csak elfedi a szagot és nem öli meg a lehetetlen lehelet. Ha azonban antiszeptikus szájvizet vásárolunk, az eredmény friss lehelet és tiszta, higiénikus száj.

lehetetlen lehelet

Fogorvos Előfordulhat, hogy a rossz leheletet nem a fogmosás vagy az alapvető fogápolás hiánya okozza. Megeshet, hogy a probléma az ínyedben van.

Mitől rossz a reggeli lehelet? Így tehetünk ellene

Tehát, ha rendszeresen mosol fogat, de mégis rossz szájízt, kellemetlen szájszagot, esetleg az ínyed viszketését tapasztalod, mindenképpen látogass el egy fogorvoshoz!

Mindez nem csak azért fontos, hogy megszüntesd a rossz leheletet, hanem lehetetlen lehelet is, hogy a fogaid és az ínyed is egészségesek maradjanak. A beteg íny ugyanis például foghulláshoz is vezethet.

Igyál vizet! Ha nem iszol elegendő mennyiségű vizeta szádat könnyen száraznak érezheted. A rossz leheletet a száraz száj is elősegítheti, így lehetetlen lehelet legjobb, ha rendszeresen iszol.

Ha pedig nagy tea- vagy kávé-rajongó vagy, a legjobb, ha valamilyen szinten megpróbálod csökkenteni a fogyasztását. Így kevésbé fog kiszáradni a szád, továbbá a kellemetlen szagok forrása is tovább lehetetlen lehelet. Dohányzás A dohányzás nem csak sárgítja a fogakat, de rossz leheletet is áraszt.

Mindezt csakis egy másik dohányos tudja elviselni, mindenki más azonban undorodni fog a leheletedtől. Ha pedig a cigit a kávéval kombinálod, nagyon kellemetlen lesz az eredmény. Éppen ezért kerüld ezeket a szereket! Nos, remélem segítettünk, és most már a következő randin te is magabiztosan csókolsz majd.

lehetetlen lehelet

KamszPanasz: Cs. Lehet a görcs a terhesség jele? A szép haj titka Milyen napvédő krémet válasszunk? Kapcsolódó cikkek.